You need to enable JavaScript to run this app.

Om os

Vi er en gruppe danske iværksættere, der brænder for at finde gode løsninger på udfordrende situationer. Siden vi startede på henholdsvis CBS og AAU har vi arbejdet på idéer til forbedring af hverdagen og revolutionere måden, vi opfatter almindelige opgaver på.

team-photo

At blive klippet er en hverdags ting, men ikke for dem med en fyldt kalender. Vi forstår, hvor stresset det kan være at få en frisørtid, når der er travlt på arbejdet. Efter arbejdet skal man skynde sig til frisøren i myldretiden eller ofre dele af sin weekend for at få en ordentlig klipning. Nogle frisører har end ikke lange åbningstider, så at få en frisørtid kan være vanskeligt.

fun-team-photo

På den anden side er frisørens arbejdsdag også trættende og uforudsigelig: aftaler aflyses, eller der er for mange kunder på én enkelt dag. Vi ville gerne finde en måde at støtte frisørerne på og give dem frihed til at vælge deres priser og arbejdstider for at forbedre deres work-life balance.

Vi ønsker at gøre det let for dig som en travl ansat eller en erfaren og dygtig frisør. Vores unikke forretningsmodel er designet til et af vores mest almindelige behov.

Med Hairpal kan du blive klippet på kontoret. Vores innovative platform har gentænkt og faciliterer hele den tidskrævende proces med at blive klippet. Vi forbinder dig med en af vores dygtige og uddannede frisører, der kommer direkte til dit kontor og klipper dig. Det er hurtigt, nemt at bruge og en enkel løsning der mindsker stress på kontoret.

Teamet bag Hairpal

Allan Koudal
Co-Founder
Christian Falck Jørgensen
Co-Founder
Mark Vigild
Co-Founder
Michaela Bartkova
Product Designer
Mario Coloma
Developer
Marius Ailisoaie
Developer
Mikkel Westermann
Developer
Laura Basalic
Content Writer